Vendéglátás


VENDÉGLÁTÁS

MEGVALÓSULT mobilitások

Kiutazások a program lebonyolításának sorrendjében

 

MÁLTA

Kiutazás időtartama: 2016. október 20. – november 19.

  • 2 fő szakács (OKJ: 34 811 04), 3 fő vendéglátásszervező-vendéglős (szakács és pincér gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), és 1 fő cukrász (OKJ 34 811 01)

 

NÉMETORSZÁG

Kiutazás időtartama: 2016.november 13. – december 12.

  • 1 fő szakács (OKJ 34 811 04), 3 fő vendéglátásszervező-vendéglős (szakács és pincér gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), 1 fő pincér (OKJ: 34 811 03), és 1 fő cukrász (OKJ 34 811 01)

 

FINNORSZÁG

Kiutazás időtartama: 2016. november 18. – december 17.

  • 1 fő szakács (OKJ 34 811 04), és 2 fő vendéglátásszervező-vendéglős (szakács és pincér gyakorlat) (OKJ 54 811 01)

 

NÉMETORSZÁG

Kiutazás időtartama: 2017. február 19. – március 20.

  • 2 fő vendéglátásszervező-vendéglős (szakács gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), 1 fő pincér (OKJ: 34 811 03), és 3 fő cukrász (OKJ 34 811 01)

 

MÁLTA

Kiutazás időtartama: 2017. május 04. – június 03.

  • 2 fő szakács (OKJ 34 811 04), és 4 fő vendéglátásszervező-vendéglős (szakács és pincér gyakorlat) (OKJ: 54 811 01)


 

SPANYOLORSZÁG

Kiutazás időtartama: 2017. július 08. – augusztus 06.

·         1 fő szakács (OKJ 34 811 04), 3 fő vendéglátásszervező-vendéglős (szakács és pincér gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), 2 fő pincér (OKJ: 34 811 03), és 6 fő cukrász (OKJ 34 811 01)

 

NÉMETORSZÁG

Kiutazás időtartama: 2017. október 01. – október 30.

·         2 fő szakács (OKJ 34 811 04), 3 fő vendéglátásszervező-vendéglős (szakács gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), és 1 fő cukrász (OKJ 34 811 01)

 

MÁLTA

Kiutazás időtartama: 2017. október 24. – november 23.

  • 3 fő szakács (OKJ 34 811 04), 2 fő vendéglátásszervező-vendéglős (szakács és pincér gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), és 1 fő cukrász (OKJ 34 811 01)

 

FINNORSZÁG

Kiutazás időtartama: 2017. október 27. - november 25.

  • 3 fő vendéglátásszervező-vendéglős (szakács és pincér gyakorlat) (OKJ 54 811 01)

 

NÉMETORSZÁG

Kiutazás időtartama: 2018. március 25. – április 23.

·         2 fő szakács (OKJ 34 811 04), és 1 fő cukrász (OKJ 34 811 01)

 

MÁLTA

Kiutazás időtartama: 2018. április 17. - május 17.

  • 1 fő szakács (OKJ 34 811 04), és 5 fő vendéglátásszervező-vendéglős (szakács és pincér gyakorlat) (OKJ: 54 811 01)